4 Haziran 2011 Cumartesi

Mehmet Ekici ve Gurbetçilerin Milli Takım Tercihleri




Dünkü belçika maçında sadece 10 dakikalık performansıyla bile herkesi etkilemeyi başarmış büyük bir yetenek vardı. Evet bahsettiğimiz kişi, bazı milli duygulardan yoksun densizlerin söylediğinin aksine Türkiye yi seçerek en doğru kararı vermiş bir gurbetçi gencimiz olan Mehmet Ekici.
Peki alt seviyelerde almanya için oynarken neden Türkiye? Çünkü kendi deyimiyle Mehmet kalbinin sesini dinlemiştir.


Evet alt sevilerde almanya için oynarken bile kalbi Türkiye için çarpmıştır Mehmet in ve inşallah yine bazı kendini çok iyi futbol biliyor zannedenlerin zamanında "mesut almanya yı seçtiği için bugün real madrid de" sözlerinin üzerinden fazla zaman geçmeden Nuri ve Hamit in Real madrid transferi sonrası uğradıkları durumun aynısını Mehmet Ekici de onlara yaşatacak ve ileride çok iyi bir takıma transfer olacaktır.
Zaten daha şimdiden bir kademe atlamış ve almanya nın iyi takımlarından biri olan werder bremen e transfer olmuştur. Hemde Türk milli takımında oynayarak.


Aslında olayın gurbetçilerimiz açısından özeti şu; mesut ta dahil bu arkadaşlar seçtikleri milli takım sayesinde değil, alman ligindeki performansları sayesinde bugün Real madrid deler ve bundan sonra tercih yapacak gurbetçi futbolcularımızda yine milli takım tercihleriyle değil kulüp takımlarındaki seçimleriyle bir yere gelebileceklerini bilmeliler.

Tıpkı Nuri-Hamit-Mehmet vs. gibi gönül rahatlığıyla Türk milli takımını seçebilirken, kulüp takımı olaraksa kesinlikle avrupa da yollarına devam etmeliler...


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Canli Sonuçlar


=> LÜTFEN kaydırma çubuklarını hareket ettiriniz <=