9 Ağustos 2014 Cumartesi

Twitter Spor Günlüklerim -Ağustos-


Artık doğal olarak daha çok Twitter da yazıyorum ama orada yazdıklarımda belli bir süre sonra çok aşağılara indiğinden kayboluyor. O yüzden bende belli aralıklarla Twitter da yazdıklarımdan önemli gördüğüm kısmının bir özetini burada paylaşmayı düşündüm. İlk olarak dünya kupası sonrasından başlıyalım...

twitter.com/futbol_ex
Twitter.com/futbol_ex

- Mevlüt Erdinç geçen yıla iyi başlayamamış ama sonradan hem ligde hemde milli takımda formunu yükseltmişti! Bu yıl tam tersi çok iyi başladı!

- Ligin yenisi Caen Evian deplasmanında geçen yıl attığı gollerle takımı üst lige çıkaran Duhamel in 2 golle yıldızlaştığı maçta 0-3 kazandı!

- Fransa da ilk hafta deplasman ekipleri daha başarılı oldu! Karabük ün rakibi St. Etienne Mevlüt ün 2 golüyle Guingamp deplasmanında kazandı!

- Sıralamada 19. olan Hırvatlar 4 de 4 temsilciyle yollarına devam ediyor! Norveç ise şimdiden Karabükspor unda katkısıyla 5 de 0 çekti!

- Bjk nin minimum Avrupa ligini garantilemeside çok iyi oldu! En önemli rakiplerimiz İsviçre den Grasshoppers ve Yunanistan dan Panathinaikos

- Bjk nin 2 maçtada galip gelerek tur atlaması Bursaspor un elenmesiyle riske attığımız Uefa sıralamasında biraz olsun rahatlamamızı sağladı!

- Levante daha öncede bu şekilde F.Caicedo yu Rusya, A.Kone yi Wigan, Martins i Amerika geçen yılda İborra yı iyi paraya Sevilla ya satmıştı!

- La Liga ya çıkınca her yıl iyi paraya en az bir oyuncu satan Levante 150 Bin € ya aldığı Keylor Navas ı 10 milyon € ya Real Madrid e sattı!

- Gaziantepspor un bu yıl transfer politikası isimsiz yabancılar üzerine! Kuzey den aldıkları 2 Nijeryalı dan sonra birde Brezilya lı aldılar!

- Şenol Güneş in gelmesiyle herşey değişir! o takımdaki gençlerle bu işi başarır fazla transfere gerek yok mantığıyla hareket edildi ve sonuç!

- Bursaspor bu turu önemsemiş olsaydı transfer yapardı! Sanki geçen yılki Şamil,Şener vs den oluşan takım başarılıymış gibi transfer yapılmadı       

- Gençlerbirliği nin hoca değişikliklerinden sonra aldığı Romen Liviu Antal Fb maçlarında Vaslui nin en iyisiydi Kadıköy de birde gol atmıştı!       

- Konyaspor un 2 Romen Marica ve Torje ile tekrar kiraladıkları Djalma transferlerine Hleb ide eklersek yabancı kadrosu bu yıl baya iyi oldu!       

- Eskişehirspor Spartak tan forvet Welliton u almış! Spartak ta son dönemde düşüşte olsada burada formunu bulursa çok iyi işler yapabilir!       

- Eren Derdiyok un ön çapraz bağları kopmuş! Zaten Bundesliga dada düşüşteydi ve son dünya kupasında İsviçre milli takımına da seçilememişti!       

- Yeni Karabük lü ve ilk Polonya dan Antep e gelen B.Faso lu Traore den sonra yine Polonya dan B.Faso lu arkadaşı Nakoulma da Mersin e geldi!            

- Sivasspor forvete yeni Eneramo Nijerya lı Macauley Chrisantus u almış! son oynadığı liglerin İspanya ve Alman 2. ligi olması soru işareti!       

- Akhisar Niasse yi 5.5 milyon Euro ya Rusya ya sattı ama herkes transfer yaparken onlarda takviye yapmazlarsa bu kadroyla seneye işleri zor!       

- Yabancı sınırından sonra bu yıl Süper ligde transferler daha kötü olacak gibi! mesela alt lige düşmüş Gökhan Ünal Balıkesir e imza atabildi   

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Canli Sonuçlar


=> LÜTFEN kaydırma çubuklarını hareket ettiriniz <=