2 Kasım 2010 Salı

Lejyonerler bu hafta ne yaptı?


01 Kas 2010

Avrupa liglerinde top koşturan Türk oyuncular bu hafta neler yaptı...

İngiltere Premier Lig: Everton 1-0 Stoke City, Tuncay Şanlı

Geçtiğimiz hafta Manchester United'a attığı gol haftanın en güzel golleri arasında gösterilen Tuncay Şanlı, takımının Everton'a deplasmanda 1-0 boyun eğdiği karşılaşmada uzun bir aradan sonra 90 dakika boyunca sahada kaldı. Gayretli bir oyun ortaya koyan milli futbolcu, bu kez skora katkı yapamadı.


La Liga: Valencia 1-1 Real Zaragoza, Mehmet Topal


Valencia'da forma giyen Mehmet Topal, takımının Real Zaragoza ile sahasında 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkarak 90 dakika oyunda kaldı. Başarılı orta saha oyuncusu puan kaybına engel olamadı.


Bundesliga

1) Mainz 0-2 Borussia Dortmund, Nuri Şahin

Bundesliga'da Borussia Dortmund fırtınası sürüyor. Milli futbolcu Nuri Şahin'in formasını giydiği sarı-siyahlı ekip, Mainz deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyetle liderlik koltuğuna otururken, Nuri de bu karşılaşmada 90 dakika boyunca forma giydi.

2) Bayern Münih 4-2 Freiburg, Hamit Altıntop

Bayern Münih'de forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop ise, takımının Freiburg'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkarken, ilk yarı sonunda oyundan alındı. Hamit'in yerine Daniel van Buyten oyuna girdi.

3) St. Pauli 1-3 Eintracht Frankfurt, Halil Altıntop

Eintracht Frankfurt forması giyen Halil Altıntop ise, St. Pauli'yi deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika oyunda kaldı ve fazla etkili bir futbol ortaya koyamadı.

3) Werder Bremen 1-3 Nürnberg, Mehmet Ekici

Nürnberg forması giyen ve hafta içi Türk Milli takımını seçtiğini açıklayan Mehmet Ekici ise takımının büyük bir sürprizle Werder Bremen i deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika oyunda kalarak takımının 2. golüne imza attı. . Nürnberg in diğer 2 golü ise yine bir başka türk futbolcu İlkay Gündoğan dan geldi.
Tabi inşallah 2 gol atan İlkay Gündoğan ında Türk Milli takımını seçmesini umut ediyoruz.

İlkay Gündoğan, Mehmet Ekici


Ligue 1: Monpellier 1-1 Paris Saint Germain, Hasan Kabze / Mevlüt Erdinç

Ligue 1'de Montpellier ile Paris Saint-Germain'i karşı karşıya getiren mücadele, iki Türk futbolcuyu da karşı karşıya getirdi. Hasan Kabze'li Montpellier, evinde Mevlüt'lü PSG ile 1-1 berabere kalırken, Mevlüt 90 dakika sahada kaldı ancak gol kaydedemedi. Hasan ise 59. dakikada oyuna dahil oldu ve fazla bir varlık gösteremedi.

Rusya Premier Ligi: Krylya Sovietov S. 0-2 Rubin Kazan, Gökdeniz Karadeniz

Rubin Kazan'ın deplasmanda Sovietov'u 2-0 mağlup ettiği mücadelede deneyimli kanat oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, maçın 70. dakikasında oyuna dahil oldu ve fazla bir varlık gösteremedi.


Yunanistan Alpha Ethniki: Larissa 3-0 Xanthi, Tümer Metin

Geçen hafta bir gol atan deneyimli futbolcu, takımının Xanthi'yi 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada ikinci devrede oyuna dahil oldu ancak bu kez fazla varlık gösteremedi.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Canli Sonuçlar


=> LÜTFEN kaydırma çubuklarını hareket ettiriniz <=