17 Ocak 2011 Pazartesi

Real Madrid den Konyaspor a Alvaro Perez Mejia


Transfer döneminin en hareketli takımı olan ve ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmek için çalışmalarını sürdüren Konyaspor, savunmasına önemli bir takviye yaptı.


16 Ocak 2011 Pazar - 22:42

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Fransa 1.Lig takımlarından Arles Avignon'un İspanyol defans oyuncusu Alvaro Perez Mejia ile her konuda anlaşma sağladı.

Akşam saatlerinde Konya'ya gelen 29 yaşındaki oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeşil-beyazlı kulüp ile resmi sözleşme imzalayacak.

Madrid doğumlu olan ve Real Madrid alt yapısında yetişen Mejia, A takım ile de bir çok maça çıktıktan sonra 2007-2009 arasında Murcia ve 2010 yılının ilk yarısındada Fransa ligue 1 e yeni yükselen Arles Avignon da forma giydi. İspanyol oyuncu Arles in ilk yarıda başarısız sonuçlar alıp ligue 1 in dibine demir atmasının ardından ayrılma kararı aldı ve artık ligin 2. yarısında Konyaspor'un başarısı için ter dökecek.



Kamil Zayatte den Konya'ya 2.5 yıllık imza

Konyaspor Hull City de form giyen Kamil Zayatte ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

22 Ocak 2011 Cumartesi - 16:01

Konyaspor uzun zamandır transferde adı geçen ve bir türlü ikna edemediği Gine Milli takımının kaptanı ve 3 yıldır şu an İngiltere championship de bulunan Hull City de forma giyen Kamil Zayatte ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kamil Zayatte Hull City den önce İsviçre nin Young boys ve alt yapısında futbola başladığı Fransa nın Lens takımlarının formasını giymişti. Futbolcu 25 kere formasını giydiği Gine milli takımı adına 3 de gole imza attı.

KONYASPOR'A ÇOK ŞEY KATACAK

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Zayatte'nin görüşmek üzere bugün sabah saatlerinde Konya'ya geldiğini belirterek, "Zayatte ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Uzun zamandır takımımızda görmek istidiğimiz bir oyuncuyu kadromuza kattık. Yöneticilerimiz bu transfer için çok uğraştı. Zayatte'yi ikna edip, Konya'ya getirdik. Aramızdaki problemleri giderdik. Zayatte artık Konyaspor için ter dökecek. Gine Milli takımınında kaptanlığını da yapan çok tecrübeli bir oyuncuyu kadromuza katmış olduk. İkinci yarıya daha güçlü bir kadroyla başlıyoruz. Zayatte'nin takıma çok şey katacağına inanıyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Canli Sonuçlar


=> LÜTFEN kaydırma çubuklarını hareket ettiriniz <=