31 Ocak 2011 Pazartesi

Tuncay Şanlı Wolfburg ile imzaladı!


Ada daki son temsilcimiz olan Tuncay Şanlı, Bundesliga takımlarından Wolfsburg ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

31 Ocak 2011 Pazartesi - 11:48


İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de oynayan ve fazla forma şansı bulamayan milli oyuncumuz Tuncay Şanlı, Almanya Bundesliga takımlarından Wolfsburg ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Tuncay Şanlı'nın Wolfsburg'ta 6 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.

Wolfsburg Kulübü, Tuncay Şanlı ile 2014 yılına kadar resmi sözleşme imzalandığını duyurdu. Tuncay Şanlı'nın kariyerinden notları içeren resmi açıklamada teknik direktör Steve McClaren'in Tuncay Şanlı için kullandığı övgü dolu sözlere de yer verildi.

Wolfsburg ara transfer döneminde milli futbolcu Tuncay ın yanı sıra Monaco dan Dieumerci Mbokani yi kiralık, Anderlecht ten çek Jan Polak ve Bayer Leverkusen den golcü Patrick Helmes'i kadrosuna katmış, kadrosunda bulunan Edin Dzeko yu M.City, Karim Ziani yi Kayserispor ve Andrea Barzagli yide Juventus a göndermişti.

Tuncay Şanlı da twitter hesabından yaptığı açıklamada Wolfsburg ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını ve yeni takımında 6 yıllık formayı giyeceğini açıkladı. Twitter hesabında Stoke Cityli taraftarlara bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Tuncay, eski takımına Federasyon Kupası ve ligde başarı diledi.

Tuncay Şanlı resmi sitesinden şu açıklamaları yaptı:

"Stoke City taraftarlarına ve kulübüne bugüne kadar verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Wolfsburg kulübü ile 3,5 yıllık anlaşma imzaladım. Yeni kulübümde forma numaram 6 olacak. Wolfsburg'ta oynamayı ve Wolfsburg taraftarlarıyla buluşmayı heyecanla bekliyorum..."

Resmi internet sitesi ve twitter hesabında bugün sabah saatlerinde açıklama yapan milli futbolcu görüşmeler için Almanya'da olduğunu belirterek, ''Bundesliga takımlarından Wolfsburg ile görüşmelerimiz ve sağlık kontrollerim devam ediyor'' demişti.

2007 yılında Fenerbahçe'den Middlesbrough ya transfer olan 29 yaşındaki golcü oyuncu, 2 sezon boyunca 67 maçta oynadı ve 15 gol attı.

2009 yılında Championship e düşen Middlesbrough ta birkaç maça çıktıktan sonra ,5 milyon sterline Middlesbrough takımından Premier Lig ekibi Stoke City ye transfer olan 29 yaşındaki futbolcu, ligde toplam 44 maçta forma giydi ve 5 gol attı. Stoke City de düzenli forma şansı bulamayan Tuncay bu yüzden zaman zaman hocası Tony Pulis lede sorunlar yaşamıştı. Tuncay bu sezon sadece 14 maçta oynadı ve 1 gol attı.







Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Canli Sonuçlar


=> LÜTFEN kaydırma çubuklarını hareket ettiriniz <=