28 Mayıs 2010 Cuma

Euro 2016 da zafer Platini, Sarkozy ve Fransa nın





Tarih 28 Mayıs 2010 Yer Cenevre;

Uefa nın aşırı Fransız Milliyetçisi başkanı Platini fotoğraftaki gibi hafif ezik bir şekilde euro 2016 yı kazandıklarını ilan ediyor ve sonrada Türk basınının kendisine yaptığı eleştirilere cevaben "Türk halkı federasyonuyla gurur duymalıdır, Türkiye bu şampiyonayı düzenlemeye 3 kere aday oldu ama en çok oyu bu sefer aldı" diyebiliyor.

Adam utanmadan Türkiye 3 kere başvurdu diyor ve bizi enayi zannederek ve küçük görerek en çok oyu bu sefer aldınız diyor. Hemde kendi ülkesi bu şampiyonayı en son 1984 de olmak üzere 2 kere düzenlediği halde. Ama kendi bundan hiç bahsetmiyor ne hikmetse.

Adamın bir "sizde uefa başkanı seçebilirseniz ancak o zaman şampiyonayı alırsınız" demediği kaldı. (ki bunuda söylediğine dair haberler var ama bende dinledim röpörtajı ama öyle bişey dediğini duymadım)

Kendisinin seçilmesinde önemli bir payı olan ve beyefendi kişiliği ile tanınan `Şenes Erzik` bile sonunda patlayarak mikrofonlara dile getirdiği cümlelerle adamın ne dolaplar çevirdiğini dolaylı olarak ağza getirir gibiydi...


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Canli Sonuçlar


=> LÜTFEN kaydırma çubuklarını hareket ettiriniz <=