15 Mayıs 2010 Cumartesi

Nottingham forest-Blackpool maçı



Blackpool'un yeni bir peri masalını başlatıp premier lige yelken actigi karsilasma olmustur.

hull city ve burnley gibi yine geçmişte watford gibi en az şans verilen takım premier lige çıkmak üzere. üstelik belkide hem ait olduğu sahil kasabası olarak hemde takım olarak ligin en küçük takımlarından olan blackpool bakalım bu yeni peri masalını yazabilecek mi?

http://www.nottinghamforest.co.uk/javaImages/c1/b1/0,,10308~4239809,00.gif

bu arada sezon başı sivasspor dan kaçan hameur bouazza da bu takımın kadrosunda.

gordon milne'in de bir donem formasini giydigi bu guzel kulup premier lig'e cikarsa marmarisspor'un super lig'de oynamasi ayarinda bir basari olur.

komşusu preston'lular kiskançliktan öluyodur şimdi, sen ingiltere ligi'nin ilk şampiyonu ol championship'te oyna, el kadar komşun blackpool premier lig'e ciksin. tabi finalde cardiff i geçebilirlerse.

bu başarının sırrı Letonyalı sahip Valeri Belokon'a ait. 30 yıldır ikinci kademeye bile çıkamayan takım, yapılan yabancı sermaye yatırımı sayesinde 2007 yazında Championship'e yükseldi.

Nottingham Forest ise iki yıldır iyi yatırım yaptı, ama yine başaramadı. İlk yarı turu getirecek skoru elde ettiler ama arıza adam DJ Campbell ikinci yarı muhteşem oynadı ve maç 3-4 bitti. bir ara müthiş bir form yakalamışlar ve WBA nın ikinciliğini bile almışlarken özellikle deplasmanlarda kaybettikleri maçlarla ligi WBA nın gerisinde üçüncü bitirdiler ve favori oldukları play-off larada ilk turda veda ettiler. Billy Davies Derby ile yaptığını bu kez yapamadı. artık seneye bakacaklar...


play-off un finali ise
22 Mayıs'ta Wembley'de Cardiff City ile Blackpool arasında olacak...


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Canli Sonuçlar


=> LÜTFEN kaydırma çubuklarını hareket ettiriniz <=